Stap in het huwelijksbootje bij
Paviljoen Twiske

Trouwen. Een bezegeling van de liefde. De belofte aan elkaar. Voor het oog van iedereen die u na aan het hart ligt. Door de ligging van het paviljoen aan de Stootersplas kunt u letterlijk bij ons in het huwelijksbootje stappen. Paviljoen Twiske is dé perfecte trouwlocatie in de natuur met een prachtig uitzicht over het meer. Uw bruiloft is een dag om nooit meer te vergeten en daar zorgen wij maar al te graag voor!

Ceremonie

Paviljoen Twiske is een officiële trouwlocatie. Dat betekent dat een ambtenaar van de gemeente Oostzaan jullie in het echt verbindt, terwijl de vogels zingen, de bijen zoemen en het water kabbelt. De ceremonie kan aan de waterkant van het prachtige Stootermeer buiten of binnen in het paviljoen plaatsvinden.

Contact

Receptie & diner

Na de plechtigheid… Bubbels! Taart! Muziek! Feest! Proost samen met jullie gasten om dit belangrijke moment in jullie leven te vieren. Met elkaar proosten op de toekomst. Wij werken nauw met een partij samen, die in staat is uw droom bruidstaart te ontwerpen en te maken!

Bij ons kunt u genieten van verschillende speciale diners, van zomerse tapas aan tafel tot een walking diner of een BBQ van de Green EGG. Alles kan op maat worden gemaakt en zo geeft u uw trouwdiner een geheel persoonlijke touch. Er kan heerlijk worden getafeld aan de waterkant, in onze sfeervolle stretchtent of in het paviljoen.

Contact

Feest

Deze memorabele dag eren met een feest waar iedereen nog lang over napraat en waar u zelf graag op terug kijkt. De avond is nog na het diner nog jong, dus kan er gedanst worden onder de sterren. We kunnen het paviljoen helemaal ombouwen tot een sfeervolle feestzaal, waar u met maar liefst 100+ mensen kunt dansen. In combinatie met binnen en buiten kunt u nog veel meer dierbaren uitnodigen. Wilt u een dj of live band, gave feestverlichting of zelfs een photobooth? U kunt het zo gek niet bedenken en het is mogelijk. 

Of u nu alleen de plechtigheid bij ons wilt houden of het hele feest inclusief BBQ en bruidstaart; we kunnen alles voor u verzorgen. Dus gaat u binnenkort trouwen en zoekt u nog een fantastische locatie? Dan bent u bij Paviljoen Twiske op het juiste trouwadres. We maken graag persoonlijk en vrijblijvend een afspraak met u om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken.

Contact