AGENDA

Blijf op de hoogte van alles wat wij te bieden hebben!

Best Dads Brunch

Zondag 16 juni


Speciaal voor Vaderdag hebben we een heerlijke Brunch samengesteld met heerlijke hartig- en zoetigheden waar elke vader blij van wordt.  Verder is er een DJ met lounge/ chill muziek!

€27.5 per persoon

 

Reserveren is mogelijk vanaf twee personen en uiterlijk 1 dag van te voren. Reserveer een tijd tussenn 11:00uur en 16:00 uur. 

 

*Mocht het aantal personen afwijken van het aantal gereserveerde personen zal er een no-show van €18.50 worden berekend.
*Bij allergieën als gluten, lactose en vegan wordt een meerprijs van €3,- per persoon berekend.

Reserveren

Paviljoen Friday Special:

‘De Twiske Zomer’

Zaterdag 22 Juni

16:00 – 23:00 uur

 

‘Het zomerfeest van het jaar’

Speciaal voor het 40 jaar bestaan van recreatiegebied het Twiske organiseren we deze keer een speciale Paviljoen Friday op Zaterdag!

 

Wat kan je verwachten? De zelfde sfeer van Paviljoen Friday in een Caribisch jasje, live muziek, Foodtruck, Desperados Happy Hour en heel veel gezelligheid!

 

De 1e ronde van de Ticket verkoop is vrijdag 10 mei om 19:00uur!

 

Tickets

Paviljoen Zomer Special

‘Twiske Movie Night’

Donderdag 4 juli

21:00 uur

 

‘De meest uniek terrasbioscoop’

Kom samen met een vriend of vriendin genieten van een gezellige filmavond op ons terrasbioscoop!

 

Neem plaats in een strandstoel, zitzak of op onze loungeseats aan het prachtige meer voor een unieke bioscoopervaring. Er is popcorn, snacks en lekkere drankjes te bestellen. De film start om 21:00 uur, dus zorg dat je er uiterlijk om 20:50 uur bent.

 

Je kunt stemmen op drie films door een kaartje te kopen voor jouw favoriete film. De film met de meeste verkochte kaartjes wordt op 4 juli vertoond!

Je kan stemmen tussen:

1. Magic Mike The last dance

2. Anyone but you

3. Verliefd op Bali

 

*Er zijn in totaal 50 kaartjes beschikbaar. Je kaartje blijft geldig, ook als een andere film wordt gekozen. Het kan dus zijn dat er een andere film wordt gedraaid dan die je zelf hebt gekozen. Gelukkig zijn ze allemaal heel leuk 😉

Tickets