Paviljoen Friday Logo

Ons eigen feest op de meest unieke locatie in het Twiske!

Bestel hier gelijk je tickets >

Paviljoen Friday After Work White Party

Vrijday 30 augustus

After Work White Party

Na een lange werkweek kun je vanaf 17:00 uur bij ons terecht met je collega’s, familie en vrienden voor een avond vol gezelligheid, lekker etennen muziek die je in beweging brengt. 

Wat kan je verwachten?

Vanaf 17:00 uur ben je welkom om te genieten van lekker eten en gezellige muziek. We trappen de avond nog 1 keer af met een spetterend Desperados Happy Hour tussen 17:00-19:00uur, dus zorg dat je op tijd bent! Verwacht een ‘Twiske Zomer’ idee, maar dan kleinschalig.

De line-up is als van ouds en bestaat uit Delano Duncker, Jermaine Anthony en Stefan van Dam. 

Kaartverkoop

De kaartverkoop verloopt in 1 ronde en start vrijdag 12 juli om 19:00uur. Met een beperkt aantal tickets beschikbaar, wil je er snel bij zijn! De minimale leeftijd om binnen te komen is 23 jaar. Mis de After Work Party niet en koop je tickets op tijd.

Wij hebben er in ieder geval zin in. Trek je mooiste witte outfit aan!!

Over Paviljoen Friday

Het feest waarbij het draait om samen feesten en gezelligheid!

Van borrel naar feest…

Het begon allemaal met een simpel idee: een late vrijdagmiddagborrel bij Paviljoen Twiske. Wat echter begon als een kleine borrel is uitgegroeid tot een volwaardig feest dat nu eens in de zes weken plaatsvindt en keer op keer de verwachtingen overstijgt. Ons doel is simpel: we willen elke keer weer een onvergetelijke belevenis voor jullie creëren en een plek waar je gewoon gezellig met je vrienden naar toe kan!

Thema’s

Onze thema’s. Ze vormen de rode draad die elk evenement bij Paviljoen Friday uniek maakt. En tot onze grote verbazing doet iedereen mee. Van de meest spectaculaire outfits tot de meest creatieve accessoires, jullie verrassen ons elke keer weer met jullie enthousiasme. Ons motto van de thema’s? Niks moet, alles mag.

Muziek & Cocktails

Bij Paviljoen Friday vind je een mix van muziekgenres die ervoor zorgt dat er voor ieder wat wils is. Van urban tot Nederlandstalige meezingers, van house tot après-ski (tijdens dat ene onvergetelijke themafeest), onze DJ’s kunnen alles!

En laten we onze cocktailbar niet vergeten. Hier vind je de beste cocktails die je maar kunt bedenken, gemaakt door onze getalenteerde mannen. 

 

Kortom, bij Paviljoen Friday draait alles om gezelligheid. Dus kom langs, laat je verrassen en maak herinneringen die je nooit meer zult vergeten. We zien je graag op ons volgende feest!