Arrangementen

Bij Paviljoen Twiske durven wij met zekerheid te stellen dat wij de ideale locatie zijn voor bruiloften, verjaardagsfeesten, babyshowers, bedrijfsvieringen, afstudeerfeestjes, vriendenuitjes, jubilea, bachelorparties, netwerkborrels, teambuilding, proeverijen en reunies. Kortom, dé ideale locatie voor elke gelegenheid. 

Alle wensen zijn bespreekbaar en speciale uitdagingen gaan wij zeker niet uit de weg.

Borrel

Bent u binnenkort jarig, wilt u een bedrijfsborrel organiseren, komt er een jubileum aan of wilt u gewoon eens gezellig samenzijn met vrienden en familie? Vier uw borrel dan bij Paviljoen Twiske. Ga bijvoorbeeld eerst een wandeling door het Twiske maken of ga een rondje sportief mountainbiken met uw collega’s, waarna u samen gezellig bij ons komt borrelen.

Wij hebben verschillende borrelarrangementen.

Lunch

Zijn uw ouders bijna 65 jaar getrouwd? Is uw werknemer 12,5 jaar in dienst? Bestaat uw bedrijf 25 jaar? Kortom; heeft u binnenkort een jubileum te vieren? Vier dat dan gezellig bij ons met een lunch. Paviljoen Twiske leent zich perfect voor jubilea. We kunnen grote groepen kwijt en bieden bovendien een prachtige groene locatie.


Vanaf 12 personen hebben wij verschillende luncharrangementen.

Diner

Paviljoen Twiske heeft de ruimte en capaciteit om zowel kleine als grote groepen een gezellige avond te bezorgen! Wellicht wilt u een heerlijke “Tapas aan tafel” organiseren of heeft u liever een lopend buffet. De mogelijkheden zijn legio!

Vanaf 12 personen hebben wij verschillende dinerarrangementen.

Feest

Ook voor grote groepen (250 personen zijn geen uitzondering) is Paviljoen Twiske de perfecte locatie. Niet alleen biedt ons paviljoen binnen ruimte voor een groot gezelschap, ook buiten op ons terras aan het water is er genoeg ruimte voor veel gasten. Daarnaast is ons team gewend om grote groepen te verzorgen. Het zal uw gasten aan niets ontbreken.


Wij hebben verschillende feestarrangementen.

Interesse?

Word u enthousiast van onze mogelijkheden om uw evenement tot een regelrecht succes te maken? Wilt u dat wij alles tot in de puntjes gaan organiseren voor u? Of heeft u zelf een geweldig idee waar u onze hulp bij nodig hebt? Schroom niet en neem contact met ons op. Geen vraag is te gek! Ons team staat klaar voor al uw vragen en denkt heel graag met u mee. Wij kunnen niet wachten om vorm te geven aan uw evenement, hoe groot of klein ook!